4 grudnia, 2023
Gorąca Kiełbasiarnia w Łodzi 10 lat po Kuchennych Rewolucjach. Tak się robi biznes po rewolucji Magdy Gessler  ZDJĘCIA

Gorąca Kiełbasiarnia w Łodzi 10 lat po Kuchennych Rewolucjach. Tak się robi biznes po rewolucji Magdy Gessler ZDJĘCIA

105 zł za kilogram kosztują kabanosy z sarny, które można kupić w Delikatesach działających przy Gorącej Kiełbasiarni, bałuckiej restauracji po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. Ekipa filmowców pojawiła się w małym lokalu przy ul. Głowackiego we wrześniu 2013 roku, czyli dokładnie 10 lat temu. Od tego czasu właściciel dawnego Imperium Smaku (bo tak nazywał się lokal przed rewolucjami), Mateusz Al Najar, stał się prawdziwym biznesmenem.

Read More  

​ Źródło/Autor: Express Ilustrowany 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *